Källartrappan borta

Äntligen är en ny värmepanna på väg! Sedan vår gamla gick sönder dagen vi kom hem med Vera från sjukhuset har vi haft en tillfällig panna som hållt oss någorlunda varma. Men nu ska en ny panna in i källaren. Vi längtar tills vi har mer varmvatten än vad vi har nu! Nu kan vi inte fylla badkaret innan varmtvattnet tar slut.

Det stora projektet med den nya pannan och akumulatortanken blir att få in dem i källaren. Eftersom vi inte har någon källtrapp utifrån, så fanns det bara två alternativ. Antingen riva en bit av ytterväggen eller montera ner källartrappen och därefter hissa ner apparaterna. Vi valde det sistnämnda, eftersom det känns helt idiotiskt att riva yttervägg på ett gammalt hus från -34.

Igår kom Veras farfar Tore hit för att hjälpa till med rivningen. På bara en timme var trappan väck! Nu får man klättra på en stege för att komma ner i källaren. Jag är livrädd att jag ska glömma att trappan är borta och rasa ner. Så jag har fått skriva en varningslapp på källardörren.


Kommentarer
Postat av: Sofie

Vilken härlig mix- renovering, kräksjuka & halsfluss, verkar som att ni har lite att stå i! Hoppas att allt är bra med er alla, kramar Sofie

2009-10-05 @ 15:33:33
Postat av: Macke

Det låter ungefär som oss. Renovering, Julia sjuk med hög feber och Pia i Stockholm. Livet ska inte vara enkelt...

2009-10-05 @ 17:35:50
URL: http://famwigren.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0