På Butterfly world

Vera är så facshinerad av djur nu. Speciellt spännande är det med djur såsom fåglar, flugor, myror som kan dyka upp plötsligt när man minst anar det. Vera pekar exalterat med sitt lilla finger och säger -Titta, titta! En fågel i en buske eller på taket, hon får syn på dem överallt. Igår tyckte vi därför att det kunde passa bra att ta henne till Butterfly Word där de har fjärilat och reptiler. Det uppskattade hon.


Vera får hålla i en orm. Vi var mer oroliga att Vera skulle bita ormen än tvärt om.


Vera och en skäggödla.




Kommentarer
Postat av: Helena & Micke

Hej på er!



Vilken tur att ni inte är hemma idag, väderkaos, snö, blåst och hemska vägar att köra på. Får se om vi kommer till jobbet imorgon. Vera d verkar ha riktig bra balans nu, kanske du går innan du kommer hem?



Kram Helena.

2010-01-27 @ 20:12:36
Postat av: mormor

Just nu är vi insnöade i Ullstorp. Vi fick en värmepump installerad igår och har planerat helgen här. Får se om vi kommer härifrån i morgon. Just nu kommer vi ingenstans och vägen in till Tomelilla plogas inte förrän det slutat blåsa. Just nu minst knähögt med snö och högre drivor. Man ser alltså inte var vägen går. Men vci har det bra. Skall eventuellt skotta mig in i syboden i eftermiddag för att hämta en liten sax. Men just nu är det ett större arbetet och kräver planering.

Och mer snö skall det bli i veckan.

Kramar- nu längtar vi riktigt efter att få träffa er.

Mamma, mormor, Christin

2010-01-30 @ 10:53:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0