Vi kan inte fatta det...

Vi har längtat hit så länge och nu är vi faktiskt här! Igår hämtades kompisen Herman på flygplatsen. Han ska vara här i tio dagar. Efter ett snabbt dopp togs han direkt med ut på en vingård för en riktigt god lunch.


Vingården Simonzig.


Det är så varmt att Vera sover bäst utan kläder. Här tar hon en tupplur medan vi äter.


Några gamla vänner till Hans familj är också på semester här och var med oss på vingården. Ju mer folk desto roligare är det  tycker Vera. Hela tiden någon som vill leka.


Svalkande dessert till Vera. Vanliljglass med blåbär. Nog det godaste hon ätit någonsin!


Valpen Pavlov och Vera fattade tycke för varandra på vingården. Vera älskar verkligen hundar! Hon fullständigt bubblade av lycka när valpen slickade hennes mage som hon spillt vaniljglass på.


Det finns ingen hejd på Vera när det gäller att hoppa i poolen. Tur att hon inte kan gå själv än. I så fall hade hon fått ha en flytväst på.


Kvällsutsikt mot havet från altanen.


Blomman för dagen slingrar sig upp för buskarna i trädgården.

Idag regnar der. Varmt afrikanskt regn. En perfekt shoppingdag med andra ord! Jag behöver lite nya sommarkläder känner jag!



Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad härligt med värme. Ser så skönt ut.

2010-01-03 @ 10:43:49
URL: http://sammyrose.blogg.se/
Postat av: Helena

Hej på er!



Vad ni gottar er, goda viner och säkert mycket god mat. Idag har jag också nästan vinterbadat Vera, det var kallt men en härlig, solig kall dag på Landskronas kallis med några kompisar. Det är lungt med huset, står kvar efter en smällande nyårshelg.

Hälsningar Helena.

2010-01-03 @ 19:25:33
Postat av: Lotta

Hej Helena! Låter kallt med vinterbad. Skönt att huset står kvar! Vi längtar inte hem precis, inte än i alla fall! Idag har Vera fått springa på stranden. Hon verkar vara sååå lycklig här. Skrattar hela tiden!

Kram

2010-01-03 @ 19:41:02
URL: http://thebergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0