Vårt hus


Måste bara skriva att jag älskar min Iphone och alla häftiga apps, såsom denna som gör bilderna "tecknade".

Rapsen blommarRabarber

Det har blivit dags att plocka de första rabarberna. Vi fick en rabarberrot av grannen förra hösten, som nu fått stora kraftiga blad och stjälkar. Kanske paj ikväll?
Sushi-galen, precis som vi!

Igår gjorde vi sushi. Förr gjorde vi nog sushi en gång i veckan, men sedan Vera föddes har det inte blivit av lika ofta. Nu ska det bli ändring på det. Vera tycker nämligen att sushi är riktigt mumsigt!Anatomi på hög nivå


Mammaträff

Det blir inte längre så ofta jag träffar mammorna jag hängt med under mammaledigheten. Nu har vi alla börjat jobba och det finns inte längre tid för allt fikande och babblande. Härom dagen lyckades vi ses några stycken i alla fall. Barnnen börjar bli så stora. Gå runt själva och kan leka med varandra.Vera


Naemi


Noah


Clarafina

Skumt bad

Vera tycker att skumbad är helt klart överskattat.


Våfflor på hembygdsgården

Idag har vi besökt hembygdsgården i Asmundtorp för första gången. Där åt vi goda våfflor och efter det var Veras ben fulla med spring.


Kul med faster Anna

Anna har varit och hälsat på. Det gillade Vera, speciellt när Anna visade Pingu på sin dator.


Puss Anna!


Det grönskar


Dahliorna växer för var dag.

På lekplatsen med Klarafina

Idag skyndade vi oss ut efter att jag kommit hem från jobbet för att Vera och Klarafina skulle hinna leka lite på lekplatsen innan läggdags.


Puss!!

I skafferiet

Vera gillar att dra ut allt som finns på botten i skafferiet. Idag kom hon på att det var mysigt att sitta inne i skafferiet, mitt bland allt gott.

Här ser ni henne i ny fin kofta som mormor stickat.


Lotta 30 årHerregud vad åren går! Så är man plötsligt 30 år. Det är ju inte klokt! Hur jag än vänder och vrider på det så är det inte så farligt att vara 30 ändå. Har ju allt jag kan önska mig!

I söndags var det kalas för familjen. Solen sken och vi kunde sitta på altanen. Härligt!

Skånes djurpark med pappaRSS 2.0