Snart kryper han!


Bowling

Igår var vi och after work-bowlade med familjen Hallberg/Ohlsson. Riktigt mysigt och kul.


Det fanns till och med bowlingskor som var lagon för Vera och Clarafina.


Jag trodde att jag skulle vinna, men så blev det tyvärr inte.Milton var grym!I korgen

Försökte att ta en likadan bild på Truls som jag tog på Vera vid ungefär samma ålder. Det gick sådär. Truls skulle bara krångla till det.Truls 8 månaderJa, så är Trulsen 8 månader! Han är en sån mysig liten kille. Han är glad nästan jämt. Fast två timmar innan läggdags på kvällen kan han vara lite gnällig. Att ta en promenad hjälper alltid. Det älskar han.

Han har stor aptit och äter gärna barnmat som jag lagar åt honom. Vera hatade min babymos. Hon klöktes och ratade den helt. Truls mumsar och ser glad ut.

Truls kan nu sitta lite själv, men balansen är det sisåsär med och rätt vad det är så välter han. Helst ligger han på mage och han ålar sig bakåt och nu även lite frammåt när han ser något som han verkligen vill nå. Nästa månad har han nog fått upp farten. Vera ville aldrig ligga på mage. Kul att de är så olika!

Igår flyttade Truls in på eget rum. Det funkade utmärkt, fast jag saknade honom lite inne hos oss.

Häromdagen fixade vi pass åt Truls inför Sydafrikaresan.

Farsdagsutflykt

I söndags var det fars dag. Hans första fars dag som tvåbarnspappa. Han blev uppvaktad på morgonen med teckningar som Vera gjort. Truls hade gjort ett handavtryck till pappa på öppna förskolan.

På kvällen åkte vi en sväng till Saxtorpsskogen. Den ligger ju så nära och vi börde åka dit oftare. Vera tyckte att det vara kul att samla kottar och banka med pinnar på trädstammar.


Bästa pappan!!

RSS 2.0