KullerbyttaIdag har vi inte varit hemma för att sova och äta. Förmiddagen spenderade vi på öppna förskolan i stan med kompisen Clarafina och eftermiddagen med Veras kompis Noah på lekplatsen. Höstsolen värmde skönt och Vera övade på sina kullerbyttor. På vägen hem köpte vi mjölk, men vi var så trötta att vi glömde den i kassan. Inte första gången vi glömmer den mat vi köpt.
Åh, vad jag är trött på Veras nappar. Det är definitivt inte hon. När hon sover vill hon ha hela sängen full med nappar och idag hittade hon på att hon slagit sig flera gånger bara för att få en napp en liten stund. Dags att sluta me de små beroendeframkallande napparna tycker jag. Men vad är bästa sättet? Vi tar gärna emot tips!

Kommentarer
Postat av: Mia

Vi började med att man bara fick ha nappen när man satt i soffan, ingen annanstans. Och på natten när man sover.

Sen efter två månader med den fasen sa vi att ingen napp på dagen alls, den finns fortfarande kvar på natten. Men direkt han vaknat tar jag dom och lägger högt upp!!Ingen napp för skadade barn heller gäller att hålla den borta på vakna stunder.

Verkar funka, nattnappen är faktiskt även kvar för vår skulle...han sover så gott! :)

2011-09-17 @ 15:43:22
Postat av: Lotta

Tack för tipset Mia. Idag har vi testat att endast ha napp i bilen och vid sovande. Än så länge har det funkat ganska smärtfritt.

2011-09-18 @ 13:48:35
URL: http://thebergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0