Lång resa, men den som väntar på något gott..

 
Ja, det är inte jättekul att resa långt med två små barn, men resan gick faktiskt rätt smidigt. Våra snälla grannar körde oss till Kastrup och på flyget till Istanbul roade sig Truls med att pussa på alla söta flygvärdinnor. Väl i Istanbul somnade Vera medan Truls valde att hålla sig vaken ända till midnatt.
 
Vi hade bokat våra platser på långflyget (Istanbul-johannesburg-Kapstaden) redan för två månader sedan för att få bra platser med babysitter åt Truls. Vid incheckningen gjorde de dock fel vilket resulterade i att vi inte fått våra bokade platser utan istället fick ha Truls i knät hela natten. Båda barnen sov i alla fall hyfsat gott (till skillnad från oss föräldrar). På morgonen var det spännande med frukost på planet. Det trånga utrymmet och en unge med spring i benen resulterade i att Truls bet hål i ett sådant där litet vattenpaket som man alltid får till maten plan och Vera fick vatten i hela sitt säte. Alla reservkläder i skötväskan hade vi också lyckats blöta ner och Vera fick kliva av planet i Kapstaden i hennes enda torra plagg, passade nog en sommarklänning.
 
Vi möttes av värme, farmor och farfar och vår stora bil (snarare en buss) som vi hyrt eftersom vi kommer vara många här samtidigt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0