Julklappar och semesterlängtan

Ojoj...så var julen över. Det har varit härligt, kanske framför allt eftersom Vera verkligen sett fram emot högtiden i år.

Nu har vi redan kastat ut granen som varit så fin men nu barrade otroligt mycket. Imorgon får resten av pyntet packas undan för på fredag drar vi till Sydafrika. Har redan packat lite och konstaterat av Vera har mest fina sommarkläder i sin garderob av oss alla. Truls äger endast ETT par shorts. Tur att det är billigt att shoppa i Sydafrika. Det ser jag verkligen fram emot.Här är Vera med alla sina fina julklappar. Hon fick bamsepussel, en Rapunzel-docka, en Woody-docka (från Toy Story ni vet), 700 klistermärken, en resväska, en dockvagn, prinsesstatueringar, bilar, barbapappa-sängkläder, pysselbok, Hello Kitty målarbok, duplo, en digitalkamera för barn, nya bad-puffar, prinsess-badskum, pärlor och en gosekanin.


Här är lille Truls med sina klappar. Han fick kläderna som han har på sig (Gwen Stefanis barnkollektion), en larv med många knappar, en kamera med sina melodier, en Bobby car, en prasselbok, roliga bollar, en nalle, en elefant, ett skrammelägg, ett iphoneskydd som gör att han kan leka med min telefon utan att den blir sönderdregglad, en verktygsväska med fina melodier och skramliga verktyg i.

RSS 2.0