Dåligt väder

Vad gör man i Sydafrika när det är dåligt väder. Jo, man beger sig till några vingårdar. Idag blev det Dornier, Waterford Estate och Stellenzischt.


Vera promenerar gärna. Balansen är väl sådär, men hon har faktiskt lyckats gå sju steg helt själv! Här på Dornier där vi gjorde vin- och chokladprovning.


Dorniers vackra omgivningar.


Så fort man fått tänder måste de borstas morgon och kväll. Bäst att lyda, tycker Vera. Nu har ju faster Anna kommit hit och hon är ju tandläkare.



Kommentarer
Postat av: Lisbeth Ahlberg

Dåligt och dåligt! Lite duggregn och +22 grader några timmar. Sedan åter varmare och sol. Då blev det både bad och utemiddag vid grillen. Två maskiner tvätt som torkat utomhus.Då är det sommar.

2010-02-03 @ 19:38:36
Postat av: Helena Lindberg

Hej på dig Vera!



Så fin du är i alldeles vita kläder, här all omgivning vit istället, har du tur Vera så kan du åka pulka när du kommer hem, för det längtar du väl till. Jag hörde att pappa är inte så sugen på att komma hem och mamma börjar få lite ågren för att hon skall börja jobba, som alla andra.....

Kram Helena och alla killarna.

2010-02-03 @ 20:49:21
Postat av: Herman

Tycker att Lotta snart kan få vara med på bild.

2010-02-03 @ 21:35:04
Postat av: Macke

Tycker så synd om er. När ni har dåligt väder går ni på vinprovning. När vi har haft dåligt väder får man skotta snö i timmar.



Kan snart sätta en lift i snöhögen utanför.

2010-02-04 @ 06:53:29
URL: http://famwigren.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0