Hemma igen

Ja, så var vi hemma igen. Vi har varit borta så länge att vi nästan glömt hur det ser ut hemma i vårt hus. Har gått runt och hittat både kläder jag glömt bort att jag hade och julklappar som jag knappt hann njuta av innan vi åkte iväg. Det är härligt att vara bortrest och vi har verkligen haft sex fantastiska veckor i Sydafrika, men det är också najs att komma hem till vårt eget. Vi har det ju så himla bra här också!

Vera ser allt med nya ögon. Vet inte om hon har hunnit glömma vårt hem helt medan vi varit borta. Hur långt minne har egentligen en ettåring? Hon leker med sina leksaker som om hon aldrig sett dem förut, utforskar rummen noga och hade svårt att somna i sin egen spjälsäng i går kväll. Hon blev verkligen arg när hon fick overall, vantar och mössa på sig på Kastrup. Efter att ha sprungit i bara blöja och tunn klänning i så många veckor kände hon sig nog som en kåldolme i vinterkläderna.


Vera och hans utanför huset. Fina flicetröjan hade Veras bästis lämnat i ett paket utanför dörren när vi kom hem. Hon tänkte att Vera nog bara hade köpt klänningar på semestern, vilket inte lämpar sig för rådande kyla. Hon hade helt rätt och tröjan kom till användning direkt! Tack Clarafina!


I bristen på solsken blir D-dropparna åter viktiga.

Jag och Hans förlovade oss på Kaapstadens flygplats! Bättre avslutning på resan kunde det inte bli!

Kommentarer
Postat av: Åsa och Max

Grattis till förlovningen!! Vad roligt

Du får snart döpa om bloggen, Vera är inte så liten längre

2010-02-14 @ 09:41:33
Postat av: Ida

Grattis till förlovningen =)

2010-02-15 @ 09:00:28
URL: http://kidassticksida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0