Fredagsmys

Ja, så var det dags för fredagsmys. För Vera betyder det popcorn. Här ser ni henne i klänningen som jag sydde till henne igår. Hur fredgsmyser ni hemma hos er?


Kommentarer
Postat av: Liz

Vilken fin klanning du sytt! Duktig du ar!! Hon blev ju jattefin i den, och sa sot med stor popcorn skal - hon fick forhoppningsvis hjalp med att ata upp! Har myser vi lite pa helgkvallarna med glass/chips eller godis...vad som finns hemma. Haller inte sa noga pa lordagsgodis sedan vi flyttade till USA, det ar ju sa typiskt svenskt ocksa, utan har kan Cassie fa en bit choklad eller godis mitt i veckan om hon vill, da blir det heller inte nagon hetsatning "bara for det ar lordag" som jag ofta sag hos vanners barn i Sverige. Tyvarr ar jag sjalv en gottegris och har svart att halla mig ifran gotteskapet har hemma, dar vi har allt onyttigt...



Skickar barnen gor jag nog inte annu pa manga ar..:) sa vill du gosa med barnen far du/ni nog halla till godo med att fa oss vuxna pa kopet pa besok! :D Onskar att det vore mojligt fort! Skulle vara sa roligt att ses!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0